Cosmote: Utilizatorii de cartele primesc minute în loc de credit

Cosmote România a lansat, luni, un serviciu prin care posesorii de cartele vor primi minute de convorbiri în reţea în loc de credit de comunicare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

148 afișări
Imaginea articolului Cosmote: Utilizatorii de cartele primesc minute în loc de credit

Cosmote: Utilizatorii de cartele primesc minute în loc de credit (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu acest nou serviciu punem capăt situaţiilor stresante pentru utilizatorii de cartele, când rămân fără credit de comunicare şi nu dispun în acel moment de fonduri suficiente pentru o reîncărcare obişnuită", a declarat, luni, Gabriel Ioniţă, director în cadrul Cosmote România, într-un comunicat al operatorului remis MEDIAFAX.

Denumit Pocket Minutes, serviciul poate fi utilizat de către toţi utilizatorii de cartele ai operatorului, indiferent dacă au sau nu activată vreo extraopţiune.

Pentru cei care folosesc extraopţiunile, Pocket Minutes se consumă după terminarea minutelor disponibile în pachetele obişnuite şi este activ timp de şapte zile după reîncărcare. Pocket Minutes poate fi activat sunând la numerele 133 sau 135, sau tastând pe telefonul mobil codul *135*codreîncărcare#.

Cosmote România este al treilea operator local de telefonie mobilă, cu o bază de clienţi de 6,33 milioane la finele lunii iunie, după Orange România şi Vodafone România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici