Creanţele şi utilajele vechi ale Tractorul, vândute pentru 600.000 de lei

Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul Tractorul Braşov, a organizat, luni, o licitaţie pentru valorificarea utilajelor vechi şi a creanţelor societăţii, adjudecate pentru 600.000 lei, fără TVA, sumă de aproape zece ori mai mică decât preţul de pornire.

40 afișări
Imaginea articolului Creanţele şi utilajele vechi ale Tractorul, vândute pentru 600.000 de lei

Creanţele şi utilajele vechi ale Tractorul,vândute pentru 600.000 de lei

Firma Tehnoinvest Braşov, care se ocupă cu comerţul cu metal, fier vechi şi efectuează activităţi de recuperare de deşeuri metalice, a cumpărat utilajele uzate pentru 435.000 lei, în condiţiile în care preţul de pornire a licitaţiei de luni a fost de 1,4 milioane lei, a declarat Andrei Cionca, reprezentantul Casei de Insolvenţă Transilvania.

Trei societăţi s-au arătat interesate de utilajele uzate, una dintre acestea fiind descalificată deoarece nu a respectat toate cerinţele impuse, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru creanţele uzinei au licitat două persoane fizice, creanţele fiind adjudecate pentru 200.000 lei, faţă de preţul de pornire de 3,7 milioane lei, potrivit sursei citate.

Aceasta este cea de-a treia licitaţie organizată pentru valorificarea uzilajelor uzate şi a creanţelor fabricii de tractoare. Iniţial, ansamblul de utilaje uzate a fost evaluat la 2,4 milioane lei, fără TVA, iar pachetul de creanţe a fost evaluat la 6,2 milioane lei, fără TVA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici