Criza a readus terenurile de la periferia Capitalei la nivelul de câmp agricol

Preţurile terenurilor au scăzut în ultimii doi ani mai puţin în centrul oraşelor, unde oferta este destul de limitată, şi mai mult la periferii şi în zonele rurale, unde investitorii achiziţionau în perioada 2006 - 2008 loturi imense, mizând pe o extindere rapidă a oraşelor pe orizontală, potrivit "Ziarului Financiar".

43 afișări
Imaginea articolului Criza a readus terenurile de la periferia Capitalei la nivelul de câmp agricol

Filip Stoica, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (Imagine: Ziarul Financiar)

"Criza a arătat că dezvoltarea urbană a Bucureştiului nu va avea loc la fel de repede cum se credea în perioada în care terenurile din jurul oraşului, până la Frumuşani, se vindeau în prostie. Aceste terenuri au revenit la stadiul lor normal, acela de loturi agricole", a declarat Filip Stoica, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România (ANEVAR).

Citeşte mai multe despre preţurile terenurilor de la periferia Capitalei pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici