CSA: Zece asigurători, reautorizaţi să practice RCA în 2008

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) a menţinut autorizaţia pentru practicarea asigurării de răspundere civilă auto (RCA) în anul 2008 pentru un număr de zece companii de profil, potrivit datelor instituţiei.

1 afișare
Imaginea articolului CSA: Zece asigurători, reautorizaţi să practice RCA în 2008

CSA: Zece asigurători, reautorizaţi să practice RCA în 2008

"Companiile cărora li s-a prelungit autorizaţia sunt Generali România, Omniasig, Asitrans, Asirom, Astra, Ardaf, Asiban, Allianz-Ţiriac Asigurări, BCR Asigurări şi BT Asigurări", a declarat, joi, vicepreşedintele CSA, Constantin Buzoianu.

Pentru anul 2007, CSA a autorizat un număr de 16 companii să încheie RCA.

Companiile care nu au depus documentaţia pentru prelungirea autorizaţiei sunt ABC Asigurări, Interamerican, OTP Garancia Asigurări, Unita, Clal România şi Carpatica Asig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici