Cu 25.000 maşini returnate, firmele de leasing nu lasă la preţ

Cu toate că reuşesc cu greu să vândă maşinile pe care tot mai mulţi români le returnează deoarece nu mai pot plăti ratele, companiile de leasing nu lasă la preţ, informează Gândul.

31 afișări
Imaginea articolului Cu 25.000 maşini returnate, firmele de leasing nu lasă la preţ

Cu 25.000 maşini returnate, firmele de leasing nu lasă la preţ (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

O simplă comparaţie între site-urile multora dintre firmele de leasing şi autovit.ro, de exemplu, arată că preţurile maşinilor aduse înapoi de clienţii firmelor de leasing sunt mai mari decât cele de pe piaţă. Concret, pe siturile de specialitate o Toyota Corolla de 1400 cmc, fabricată în 2005, costă 7.650 euro, preţ ce include şi TVA. Acelaşi automobil, pe site-ul unei companii de leasing, are un preţ de 8.500 euro.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici