Cu AppGallery, magazinul de aplicaţii al Huawei, ai la îndemână cele mai populare aplicaţii de fashion pentru garderoba de vară (P)

Unele dintre cele mai populare aplicaţii de fashion, precum Shein, Zara, Bonprix şi Answear, care pot fi descărcate din AppGallery, îţi aduc numeroase reduceri de la brandurile favorite, astfel că îţi poţi schimba sau completa garderoba de vară direct de pe smartphone. Temperaturile sunt în creştere, aşa că poţi achiziţiona haine cât mai răcoroase sau îţi poţi căuta costume de baie şi accesorii destinate unei vacanţe plăcute la malul mării.

71 afișări
Imaginea articolului Cu AppGallery, magazinul de aplicaţii al Huawei, ai la îndemână cele mai populare aplicaţii de fashion pentru garderoba de vară (P)

Gama de aplicaţii de fashion s-a extins mult în ultimii ani, iar românii îşi cumpără deseori haine online, pentru achiziţii mai rapide decât prin vizitarea fizică a unui magazin, dar şi pentru reducerile online care uneori sunt mai avantajoase într-o aplicaţie decât într-un magazin fizic. Iar pandemia cu siguranţă a accentuat trendul cumpărăturilor online. Conform datelor Eurostat, 46% dintre românii cu vârste cuprinse între 16 şi 74 de ani au făcut cumpărături online în 2022. Comparând anul 2017 cu 2022, România a crescut cu 50 de puncte procentuale, o creştere importantă, deşi ocupăm poziţia penultimă în UE în ceea ce priveşte comerţul online. În UE, 68% din populaţia din categoria 16-74 de ani a făcut cumpărături online.

Publicul se îndreaptă deseori spre aplicaţiile de mobil pentru a comanda diverse ţinute fashion. În AppGallery pot fi găsite aplicaţii populare prin intermediul cărora poţi achiziţiona haine, încălţăminte şi accesorii, precum: Shein, Aboutyou, Answear, ASOS, Vestiare Collective, AliExpress, CCC, Modivo, Zara, Bershka, Bonprix şi H&M.

Una dintre aplicaţiile de modă care au luat un avânt puternic la noi este Shein, o aplicaţie care îţi aduce o diversitate mare de haine la preţuri mici. Ai acolo atât articole fashion, cât şi accesorii, gadgeturi, obiecte decorative, bijuterii, produse pentru casă şi depozitare. Te bucuri permanent de vouchere şi diverse oferte cu reduceri. Ai posibilitatea de a salva în secţiunea Favorite produsele pe care ţi le doreşti şi poţi urmări mai uşor disponibilitatea şi reducerile de preţ. În plus, poţi avea livrare gratuită la anumite oferte sau atunci când atingi o anumită sumă a comenzii.

O altă aplicaţie apreciată este Aboutyou, care vine cu oferte disponibile pentru diverse branduri fashion, cu colecţii limitate şi oferte exclusive. Poţi alege să urmăreşti mărcile favorite de haine sau accesorii şi poţi vedea outfiturile starurilor şi blogerilor pe care îi apreciezi. În aplicaţie este disponibilă şi o secţiune ghid cu recomandări de produse în funcţie de silueta pe care o ai. O altă secţiune deosebită este reprezentată de Live Shopping, unde îţi poţi seta remindere pentru a urmări în direct sfaturile vedetelor şi influencerilor doriţi pe diverse tematici fashion. Dacă ai ratat un anumit live, poţi urmări show-ul înregistrat şi poţi achiziţiona hainele şi accesoriile prezentate.

Dacă vrei să te orientezi spre piaţa de articole second hand de la diverse branduri, poţi opta să instalezi pe telefonul tău Huawei aplicaţia Vestiare Collective. Acolo poţi găsi haine, încălţăminte şi accesorii de la branduri renumite precum Dior, Channel, Gucci, Prada, Bottega Veneta, Louis Vuitton, Zimmermann şi multe altele. Poţi la rândul tău să vinzi prin intermediul aplicaţiei, îţi creezi un cont, încarci poze cu produsul pe care îl pui la vânzare şi setezi oferta de preţ. În aplicaţie se încurajează metoda negocierii preţului, astfel încât vânzătorul şi cumpărătorul să cadă de acord asupra unui preţ. Dacă îţi faci griji în ceea ce priveşte autenticitatea anumitor produse, poţi apela la serviciul de Control şi Autentificare care va fi realizat de experţii Vestiare Collective pentru o anumită sumă de bani, care va fi adăugată la suma de plată pentru coşul final. 

Alte două aplicaţii de fashion foarte căutate sunt H&M şi Zara. În aplicaţia H&M te bucuri de un card de membru pe care îl poţi scana la fiecare achiziţie din magazin. Se strâng puncte în aplicaţie, iar la un anumit număr de puncte primeşti vouchere de reducere pe care le poţi folosi la achiziţiile ulterioare. În plus, ai oferte în aplicaţie de la diverşi parteneri. Acum poţi face şi returul online din aplicaţie, eşti mereu la curent cu ultimele reduceri şi te poţi inspira din ţinutele recomandate pentru diverse ocazii.

În aplicaţia Zara vezi rapid promoţiile la diverse categorii de produse, poţi adăuga hainele pe care ţi le doreşti la favorite şi poţi verifica disponibilitatea articolului dorit în magazinele fizice, dacă vrei să probezi. Atunci când îţi place un produs anume şi vrei să îl probezi în magazin, îl poţi accesa din aplicaţie, iar pe baza unui QR code din pagina de produs, agenţii din magazin pot identifica mai rapid produsul şi ţi-l vor aduce pentru probă. Primeşti şi recomandări de produse similare sau accesorii care se pot potrivi cu respectivul articol.

AppGallery oferă o experienţă plăcută pentru milioane de consumatori în fiecare zi, cu o creştere majoră care a plasat-o pe locul 3 în Top platforme de aplicaţii la nivel global.
AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar (MAU) în întreaga lume.
Numărul de aplicaţii care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% faţă de anul precedent. 
Peste 223.000 de aplicaţii sunt integrate cu HMS Core la nivel global.
AppGallery este platforma oficială de distribuţie a aplicaţiilor pentru dispozitivele HUAWEI. Fiind una dintre primele trei pieţe de aplicaţii la nivel global, oferă o colecţie masivă de aplicaţii organizate pentru consumatori din peste 170 de ţări şi regiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici