Cu cât scad preţurile apartamentelor în 2011? Anul acesta este cel mai bun moment pentru cumpărarea unei case

Nimeni din piaţa imobiliară nu mai îndrăzneşte să spună cu cât se vor ieftini proprietăţile în acest an, dar cert este că toata lumea vorbeşte în continuare numai despre scăderi! Experţii în domeniu îi sfătuiesc pe cei care vor să-şi cumpere case să profite de preţurile mici care vor apărea şi să facă achiziţiile dorite pentru că dacă despre 2011, deşi imprevizibil, se poate spune totuşi destul de sigur că va fi un an al reducerilor, despre 2012 nu se ştie mai nimic!

774 afișări
Imaginea articolului Cu cât scad preţurile apartamentelor în 2011? Anul acesta este cel mai bun moment pentru cumpărarea  unei case

Cu cât scad preţurile apartamentelor în 2011? Anul acesta este cel mai bun moment pentru cumpărarea unei case (Imagine: Mediafax Foto)

"Nicio persoană serioasă nu ştie cu exactitate cum va evolua piaţa imobiliară în viitorul apropiat!... Când vorbim de acest lucru, obligatoriu, trebuie să luăm în discuţie fiecare segment în parte: rezidenţial şi nonrezidenţial. Eu consider că segmentul rezidenţial va fi în continuare mai afectat decât cel nonrezidenţial (birouri, terenuri, industrial, comercial). Economia va funcţiona, chiar dacă greu, şi oamenii nu se vor mai orienta spre achiziţii rezidenţiale decât pentru stricta necesitate sau super-oportunităţi", explică Dragoş Dragoteanu, fondatorul şi managerul companiei imobiliare Euroest.

Citeşte mai multe despre scăderea preţurilor apartamentelor în 2011 pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici