Cum a devenit Adobe România cel mai mare centru al firmei din Europa

Subsidiara locală este cel mai mare centru de cercetare-dezvoltare al Adobe din Europa, inginerii români lucrând la dezvoltarea unor produse software de top vândute la nivel internaţional.

1811 afișări
Imaginea articolului Cum a devenit Adobe România cel mai mare centru al firmei din Europa

Cum a devenit Adobe România cel mai mare centru al firmei din Europa

Adobe România, subsidiara locală a gigantului producător de software american cu acelaşi nume, are în plan să-şi majoreze anul acesta afacerile cu peste 8%, la 130 milioane lei, potrivit reprezentanţilor filialei din România, conform ZF.

În prima jumătate a acestui an, veniturile locale ale gigantului IT american au crescut cu 12% faţă de aceeaşi perioadă din 2016, ajungând astfel la aproape 65 milioane lei.

„În prima jumătate din 2017 veniturile Adobe România s-au ridicat de 64,88 milioane lei, iar veniturile pentru aceeaşi perioadă a anului trecut au fost de 57,82 milioane lei“, a declarat pentru ZF Cris Radu, director of engineering şi site leader pentru Adobe România. El a preluat conducerea subsidiarei locale anul trecut în luna iunie de la Alexandru Costin, care în prezent ocupă o poziţie de conducere la sediul central Adobe din SUA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici