„Este un business început din pasiune, am început ca un consumator şi am trecut de partea cealaltă a baricadei. Am ales zona dealurilor Silagiului datorită tradiţiei zonei. În afară de noi mai sunt alte trei crame în apropiere”, povesteşte antreprenorul, citat de Ziarul Financiar.
El spune că povestea Cramei Aramic a început în 2010 când a avut loc o primă reconversie a unei suprafeţe de viţă de vie. În 2012 a avut loc reconversia unei alte suprafeţe. Pentru reconversie antreprenorii puteau folosi fonduri europene dat fiind că în perioada 2007-2013 România a beneficiat de fonduri europene nerambursabile în acest scop. Pentru fiecare hectar antreprenorii primeau circa 14.000 de euro, potrivit datelor anterioare ale ZF.
Citeşte continuarea în Ziarul Financiar.
Citeşte şi: Mihaela Mitroi, PwC: Contribuabilul va plăti mai puţin prin introducerea impozitului pe gospodărie
Citeşte şi: România este una dintre cele mai nepopulare destinaţii turistice din Uniunea Europeană, în 2015
Citeşte şi: Salariul mediu net a ajuns la 2.342 de lei, în martie, în creştere. Care sunt joburile cu cele mai semnificative majorări
Citeşte şi: Mişcare şoc pe piaţa de retail. Un nou gigant german din comerţul alimentar începe recrutarea pentru intrarea în România. Despre ce salarii se vorbeşte în piaţă