Cum arată şi cât costă cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Capitală şi împrejurimi? - FOTO

Cel puţin câteva zeci de vile din Bucureşti şi împrejurimi sunt scoase la vânzare la preţuri ce sfidează criza de peste un milion de euro! De la vile în centrul Bucureştiului sau mini-palate la Corbeanca, unele dintre ele au preţuri mai mari şi decât castelele din Franţa! Curioşi să vedeţi cum arată vilele, scoase la vânzare pe milioane de euro?

267 afișări
Imaginea articolului Cum arată şi cât costă cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Capitală şi împrejurimi? - FOTO

Cum arată şi cât costă cele mai scumpe vile scoase la vânzare în Capitală şi împrejurimi? - FOTO

Vilă în Victoriei cu 25 de camere, 560 de metri pătraţi, zece băi, cinci balcoane! Preţul? Şapte milioane de euro!

Tot la 7 milioane de euro este listată şi o vilă de 12 camere din Piaţa Romană, cu suprafaţa utilă de 1.000 metri pătraţi.

Citeşte mai multe despre cele mai scumpe vile scoase la vânzare pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici