Cum au făcut cei mai bogaţi oameni ai lumii averi colosale fără să termine măcar o facultate

Cu o avere estimată la 86 de miliarde de dolari, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Într-un top realizat de Business Insider, intre milionarili şi miliardarii care nu şi-au terminat facultatea se regăsesc nume celebre ca: Steve Jobs, Bill Gates, Raplh Laurent, Mark Zuckerberg, Coco Chanel, Simon Cowell, James Cameron, Ted Turner. Această listă demonstrează că diploma de absolvire a unei facultăţi nu este o conditie necesara sau suficienta pentru succesul în afaceri.

1790 afișări
Imaginea articolului Cum au făcut cei mai bogaţi oameni ai lumii averi colosale fără să termine măcar o facultate

Cum au făcut cei mai bogaţi oameni ai lumii averi colosale fără să termine măcar o facultate (Imagine: HEPTA)

În ierarhia celor mai bogaţi oameni care nu au absolvit facultăţi clasamentul este condus, cu o avere de 86 de miliarde de dolari, de Bill Gates, iar pe locul doi se află Larry Ellison, cu o avere de 51,8 miliarde de dolari, urmati de Mark Zuckerberg, care are o avere estimata la peste 32 de miliarde de dolari.

Bill Gates, care a inceput studiile la Harvard dar a renuntat după doi ani,  este, de 21 de ani, cel mai bogat om din America, potrivit ierarhiei realizate anual de către revista Forbes.

Citeşte mai multe despre studiile celor mai bogaţi oameni ai lumii pe www.businessmagazin.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici