Cum îşi pregăteşte gigantul H&M intrarea în România

"Eu tot aud de la toţi oamenii că apare H&M în România, dar din păcate încă nu îi vad", comenta recent o cititoare a unui blog. Şi avea dreptate: anii au trecut, Inditex a bifat aproape toate oraşele mari din ţară cu câte un Zara, C&A şi-a făcut intrarea în România anul trecut dar cel mai mare comerciant fashion din lume, H&M, se lasă în continuare aşteptat. Nu pentru mult timp însă, scrie BUSINESS Magazin.

17 afișări
Imaginea articolului Cum îşi pregăteşte gigantul H&M intrarea în România

Cum îşi pregăteşte gigantul H&M intrarea în România (Imagine. www.businessmagazin.ro)

"Când au fost ultima oară în ţară? Chiar acum sunt", declară pentru BUSINESS Magazin o sursă apropiată tatonărilor pe care suedezii le fac privind intrarea pe pia]ţă. Potrivit surselor, H&M se afla în negocieri avansate cu mai multe malluri din Capitală, iar primele contracte ar putea fi semnate chiar în săptămânile următoare. În cărţi par a fi Plaza Romania, Băneasa Shopping City şi Bucureşti Mall, însă numărul de magazine ar urma să fie mai mare.

"Sunt interesaţi şi de centrul Unirea, vor să deschida mai multe, trei-cinci, poate şi în ]ară. Sunt foarte avansa]i pentru două-trei proiecte în Bucureşti", spune o alta sursă din piaţa imobiliară.

Citiţi mai multe despre planurile H&M pentru România pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici