Cum ne putem proteja de "ţepele imobiliare"

În ultima perioadă, tot mai des auzim de ţepe imobiliare şi tot mai mulţi oameni rămân pe drumuri după ce au cumpărat apartamente în care nu mai reuşesc însă să mai ajungă şi să stea. Cum să faci să te protejezi ca să nu ajungi o victimă a escrocilor imobiliari sau a dezvoltatorilor fără bani?

33 afișări
Imaginea articolului Cum ne putem proteja de "ţepele imobiliare"

Cum ne putem proteja de "ţepele imobiliare" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Oamenii trebuie avertizaţi, mai ales că în ultima perioadă sunt tot mai mulţi dezvoltatori care încearcă să vândă la costuri de construcţie sau sub acestea, locuinţe care sunt doar pe hârtie sau pe jumătate terminate. Ceea ce înseamnă că din start îşi asumă un risc de a nu ajunge să locuiască vreodată în locuinţa respectivă. Şi asta pentru că tot mai des auzim din partea dezvoltatorilor imobiliari de blocaje financiare, insolvente şi poate în curând chiar de falimente", spun experţii în domeniu consultaţi de incont.ro.

Citeşte mai multe despre ţepele imobiliare pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici