Cum ne va influenţa creşterea TVA vacanţele! Cât de scumpe vor fi concediile de acum înainte?

Majorarea TVA de la 19% la 24% va influenţa în mod evident şi piaţa turistică. Dacă din punct de vedere al cazării în România modificări de preţuri nu ar trebui să apară întrucât hotelurile la noi beneficiază de TVA de 9%, asta nu înseamnă că nu vom plăti mai mult pe mâncarea de la restaurant, pe serviciile turistice sau pe transport.

38 afișări
Imaginea articolului Cum ne va influenţa creşterea TVA vacanţele! Cât de scumpe vor fi concediile de acum înainte?

Cum ne va influenţa creşterea TVA vacanţele! Cât de scumpe vor fi concediile de acum înainte? (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Operatorii de turism speră ca noile modificări din Codul Fiscal, ce vor intra în vigoare de la 1 iulie şi care certifică majorarea TVA la 24%, să nu se aplice şi pentru hoteluri şi pensiuni, care până acum au fost privilegiate şi au plătit o taxă pe valoarea adăugată de doar 9%.

Citeşte mai multe despre preţurile concediilor după creşterea TVA pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici