Cum poţi să iei ajutor de la stat de până la 10.000 de euro pentru o afacere? Peste 400 de tineri patroni pe banii Guvernului

Peste 6.000 de tineri au cerut ajutorul autorităţilor pentru a-şi deschide propriile business-uri, dar numai 404 dintre ei au reuşit, până acum, să-şi facă planuri de afaceri pe placul agenţiei pentru IMM-uri. Ei vor primi astfel până la 10.000 de euro, având norocul să devină primii patroni pe banii statului!

135 afișări
Imaginea articolului Cum poţi să iei ajutor de la stat de până la 10.000 de euro pentru o afacere? Peste 400 de tineri patroni pe banii Guvernului

Cum poţi să iei ajutor de la stat de până la 10.000 de euro pentru o afacere? Peste 400 de tineri patroni pe banii Guvernului (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Unii dintre ei mai au un hop de trecut!

Cum nu aveau bani ca să-şi pună partea lor au apelat la ajutorul bancilor, iar acum se roagă ca planurile lor de afaceri să fie aprobate şi de instituţiile de credit.
Cât au de aşteptat până să răsufle sau nu uşuraţi?
În medie, tinerii care aspiră la statutul de "întreprinzători debutanţi", aşteaptă în jur de o săptămână, pentru a afla dacă vor primi sau nu creditul bancar de care au nevoie, în vederea implementării afacerii.
Citeşte mai multe despre cum poţi lua ajutor de la stat pentru a-ţi deschide o afacere pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici