Cum să cumperi o vacanţă cu 25% mai ieftină plătind cu cardul de debit sau de credit

Persoanele care plănuiesc să plece în vacanţă nu trebuie decât să intre pe site-urile băncilor şi să consulte lista de agenţii de turism şi de hoteluri partenere. Unele hoteluri oferă discounturi şi persoanelor care achită nota de plată la restaurantul propriu, utilizând cardul respectiv.

27 afișări
Imaginea articolului Cum să cumperi o vacanţă cu 25% mai ieftină plătind cu cardul de debit sau de credit

Cum să cumperi o vacanţă cu 25% mai ieftină plătind cu cardul de debit sau de credit (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

"Media reducerilor acordate de agenţii şi hoteluri în cadrul acestor parteneriate este de 5-10%. Asemenea oferte sunt de dorit, pentru că încurajează nu numai cumpărarea de servicii turistice, ci şi plăţile electronice", a declarat pentru gândul Traian Bădulescu, consultant turism la Travel Advisor Media.

De unde poţi cumpăra vacanţe mai ieftine

De exemplu, la BCR, posesorii a cinci tipuri de carduri de debit în lei, euro şi dolari, emise de MasterCard şi Visa, pot cumpăra o vacanţă cu discount de la agenţia Perfect Tour.

Citeşte mai multe despre cumpărarea unei vacanţe mai ieftine cu cardul pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici