Cum se va aplica a doua schemă de ajutor pentru HORECA. Răspunsul dat de Ministerul Turismului

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului poate aplica a doua schemă de ajutor pentru HORECA, a spus, miercuri, ministrul de resort, Constantin Daniel Cadariu. Aceasta se va aplica în funcţie de buget.

203 afișări
Imaginea articolului Cum se va aplica a doua schemă de ajutor pentru HORECA. Răspunsul dat de Ministerul Turismului

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cadariu a spus, miercuri, la TVR, că în discuţiile cu antreprenorii din turism, aceştia au semnalat faptul că, în anul 2021, prin măsurile de restricţie impuse de evoluţia coronavirusului, au fost afectaţi.

„Este motivul pentru care avem în vedere ca în cursul anului viitor să ne gândim la etapa a doua a schemei de ajutor HORECA, în funcţie şi de posibilităţile bugetului. Mă gândesc undeva după rectificarea de la jumătatea anului”, a spus Cadariu.

MAT e posibil să acorde ajutoare pentru 2021, aceasta este cerinţa şi în prezent este analizată.

„Ipoteză de lucru foarte probabilă. Nu vreau să avansez certitudini, ci doar faptul că ni s-a semnalat acest lucru şi aveam în vedere pentru a doua jumătate a anului 2022. Funcţie de cum va merge şi economia, dar şansele sunt mari”, a mai spus Cadariu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
turism,
horeca,
ajutor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici