Cursă charter spre Antalya, în vara acestui an, pe Aeroportul Internaţional din Cluj

O cursă charter spre Antalya va fi operată în vara acestui an pe Aeroportul Internaţional din Cluj, cu plecare în fiecare sâmbătă. Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj anunţă şi o creştere cu aproape 50 la sută a traficului de pasageri faţă de anul 2016.

217 afișări
Imaginea articolului Cursă charter spre Antalya, în vara acestui an, pe Aeroportul Internaţional din Cluj

Cursă charter spre Antalya, în vara acestui an, pe Aeroportul Internaţional din Cluj

Directorul Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că instituţia pe care o conduce are potenţial pentru că deserveşte întreaga Transilvanie, deşi competiţia este tot mai mare.

”Am finalizat anul 2017 cu 2,69 milioane de pasageri, am avut o creştere de aproape 50% a traficului anul trecut faţă de 2016. Ne bucurăm că a crescut foarte mult şi componenta de trafic turistic, am avut 22% creştere pentru charterele turistice, 82.695 pasageri, în creştere cu aproape 15.000 de pasageri faţă de anul 2016. Considerăm că încă avem potenţial pentru că deservim întreaga Transilvanie, deşi competiţia este tot mai mare. Numărul de pasageri pe charterele turistice a crescut permanent. O să sprijinim în continuare noile destinaţii care vor fi, o să le mediatizăm tot mai mult astfel încât să ne adresăm tot mai mult şi judeţelor învecinate”, a spus Ciceo.

Acesta a a anunţat şi o nouă cursă charter spre Antalya (Turcia) în perioada 2 iunie – 22 septembrie 2018, operată de compania aeriană Atlas Global.

Frecvenţa noii curse va săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă, zborurile fiind asigurate cu o aeronavă Airbus 321 cu o capacitate de 216 locuri.

Topul celor cinci destinaţii charter în 2017 a fost Antalya, Heraklion, Hurghada, Corfu, Rhodos.

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj oferă zboruri spre 45 de destinaţii din 20 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici