Cursul de referinţă se menţine aproape de nivelul maxim al ultimilor trei ani

Rata de referinţă publicată, vineri, de Banca Naţională a României (BNR) a rămas aproape neschimbată faţă de cursul anunţat în şedinţa precedentă, când a fost atins un nou nivel maxim al ultimilor trei ani.

1 afișare
Imaginea articolului Cursul de referinţă se menţine aproape de nivelul maxim al ultimilor trei ani

Cursul de referinţă se menţine aproape de nivelul maxim al ultimilor trei ani

Referinţa BNR de vineri a fost de 3,7694 lei/euro, faţă de 3,7695 lei/euro anunţată joi.

O cotaţie mai mare a fost înregistrată la 28 ianuarie 2005, când cursul de referinţă s-a situat la 3,7723 lei/euro.

Pe piaţa interbancară, puţin după ora 13:00, cotaţiile se plasau la 3,7810-3,7845 lei/euro.

Moneda naţională a deschis şedinţa în apreciere faţă de cea europeană, la 3,7550-3,76 lei/euro. Ulterior, cursul a început să urce, iar cotaţia maximă atinsă a fost de 3,79 lei/euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici