Dacă Germania creşte, atunci şi economia românească va avea de câştigat

Investiţiile, fondurile UE şi stimularea cererii interne sunt modalităţile prin care România poate ieşi din criză şi, ulterior, să se dezvolte. Deşi sunt dureroase, măsurile de austeritate trebuie implementate corect şi urmate de reforme pentru a avea efectele dorite, crede ambasadorul Germaniei la Bucureşti, potrivit unui interviu publicat de Ziarul Financiar.

39 afișări
Imaginea articolului Dacă Germania creşte, atunci şi economia românească va avea de câştigat

Dacă Germania creşte, atunci şi economia românească va avea de câştigat (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

În această perioadă, marcată de criza economică mondială, este im­portant pentru România să atragă investiţii, consideră Andreas von Mettenheim, am­basa­dorul Germaniei la Bucureşti. "V-aş sugera să vă concentraţi asu­pra îmbunătăţirii mediului de afaceri şi de investiţii. Dacă România va reuşi să de­vină un magnet pentru investiţii, gu­vernul va putea crea o situaţie win-win (câştig-câştig - n. red.)", a afirmat am­basa­dorul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici