Dacia Duster ar putea fi “Maşina anului 2011” în Europa

Astăzi are loc finala ce va desemna “Maşina anului 2011 “în Europa. Dacia Duster a fost aleasă alături de alte şase modele de autoturisme să concureze pentru acest titlu. Intrarea în finală reprezintă o premieră absolută pentru o maşina românească.

42 afișări
Imaginea articolului Dacia Duster ar putea fi “Maşina anului 2011” în Europa

Dacia Duster ar putea fi “Masina anului 2011” in Europa (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Performanţa este cu atât mai mare cu cat SUV-ul Duster a luat faţa unor modele precum Porsche, Audi, BMW sau Mercedes, ca să amintim doar câţiva participanţi din cei 35 selectaţi iniţial.
Procesul de vot s-a desfăşurat în două etape. Într-o primă etapă, pe 2 noiembrie, a fost selectată lista de şapte candidaţi, urmând ca pe data de 29 noiembrie să fie anunţat câştigătorul.
Citeşte mai multe despre Dacia Duster pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici