Dacia extinde intervalul de service cu 5.000 de kilometri, pentru toată gama de modele

Dacia extinde cu 5.000 de kilometri intervalul de service pentru toate modelele, începând de marţi, astfel că reviziile periodice vor fi efectute la 20.000 de kilometri pentru motoarele pe benzină şi la 15.000 de kilometri pentru motoarele diesel.

3 afișări
Imaginea articolului Dacia extinde intervalul de service cu 5.000 de kilometri, pentru toată gama de modele

Dacia extinde intervalul de service cu 5.000 de kilometri, pentru toată gama de modele

"Începând de mâine (marţi - n.r.), Dacia măreşte intervalul de service, pentru toată gama de modele, de la 10.000 de kilometri la 15.000 pentru motoarele diesel şi de la 15.000 de kilometri la 20.000 pentru motoarele pe benzină. Ultimul model Dacia, Logan Pick-Up, pentru care vom începe livrările la începutul lunii aprilie, va beneficia de aceleaşi intervale ca restul modelelor existente", au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, reprezentanţii Dacia.

Mărirea intervalului de service s-a realizat ca urmare a eficientizării funcţionării motoarelor, dar ţine şi de considerente de marketing, potrivit oficialilor Dacia.

Clienţii care vor beneficia de interval de service mărit sunt cei care îşi vor cumpăra un automobil Dacia începând de marţi,19 februarie, iar cei care au achiziţionat maşina anterior acestei date vor face întreţinerea autovehicului conform vechilor intervale de service.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici