Dacia Logan îşi face facelift

Dacia va începe în a doua jumătate a anului producţia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri şi stopuri schimbate, momentul lansării fiind legat de începerea comercializării noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, surse din industria auto.

1 afișare
Imaginea articolului Dacia Logan îşi face facelift

Foto: http://www.worldcarfans.com/

Noua variantă de Logan Sedan a fost fabricată în câteva exemplare, aflate în teste în curtea uzinei Dacia de la Mioveni, care a comandat fabricii Elba de la Timişoara faruri şi lămpi spate cu design modificat, au adăugat sursele citate. 

Noul Logan Sedan va avea partea frontală asemănătoare modelului în două volume (hatchback) Renault Sandero, comercializat în Brazilia.

Dacia va lansa pe piaţă varianta românească a Renault Sandero în a doua parte a acestui an, iar modelul urmează să fie prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva (Elveţia), organizat la începutul lunii martie. Numele noului model Dacia pe piaţa românească nu a fost încă făcut public.

Contactaţi de MEDIAFAX, oficialii Dacia nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informaţiile privind Loganul Sedan restilizat.

"Nu comentăm. Aceasta este poziţia oficială a Dacia", au spus reprezentanţii companiei.

Mai multe site-uri auto au postat joi fotografii care ar prezenta Loganul Sedan restilizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici