Dacia se pregăteşte să exporte la anul SUV-uri Duster de 1,5 mld. euro

Dacia va majora producţia modelului Duster de la 20 de unităţi pe oră în prezent la 25 de SUV-uri în octombrie şi ulterior la 35 de maşini la începutul anului viitor, pentru a reduce perioada de aşteptare a clienţilor, care în Europa de Vest ajunge până la şase luni.

21 afișări
Imaginea articolului Dacia se pregăteşte să exporte la anul SUV-uri Duster de 1,5 mld. euro

Dacia se pregăteşte să exporte la anul SUV-uri Duster de 1,5 mld. euro (Imagine: Raul_Stef/Mediafax Foto)

"Ne preocupă extinderea capacităţii, dar aceasta trebuie să aibă loc şi la furnizori pentru ca şi aceştia să poată produce componentele necesare. Înregistrăm un efect favorabil în cazul modelului Duster care are un avans susţinut al vânzărilor", a spus Jérôme Olive, şeful Automobile Dacia într-un interviu pentru ZF.

Citeşte mai multe despre Dacia Duster www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici