Daimler a semnat cu Ungaria pentru construirea fabricii de automobile

Reprezentanţii Daimler au semnat contractul cu guvernul Ungariei pentru construirea unei fabrici de automobile, investiţie de 800 milioane euro, cu termen de finalizare în anul 2012, se arată într-un comunicat al concernului auto.

10 afișări
Imaginea articolului Daimler a semnat cu Ungaria pentru construirea fabricii de automobile

Daimler a semnat cu Ungaria pentru construirea fabricii de automobile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fabrica de la Kecskemét, oraş situat la circa 80 de kilometri de Budapesta, va produce peste 100.000 de maşini pe an, inclusiv noua generaţie de motoare Mercedes-Benz în patru cilindri, care va intra pe piaţă în cursul anului 2008 şi va fi disponibilă şi pentru noile modele lansate.

Compania germană creează astfel 2.500 de locuri de muncă în Ungaria.

Profitul Daimler a scăzut de trei ori în trimestrul al treilea, la 648 milioane euro, în principal din cauza vânzărilor mai slabe ale diviziei Mercedes-Benz Cars.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici