Dan Ostahie va delista de pe Rasdaq divizia imobiliară a grupului Altex

Omul de afaceri Dan Ostahie, care controlează indirect 97% din acţiunile Cometex Bucureşti (COXE), divizia imobiliară a grupului Altex, va delistata firma de pe piaţa Rasdaq.

89 afișări
Imaginea articolului Dan Ostahie va delista de pe Rasdaq divizia imobiliară a grupului Altex

Dan Ostahie va delista de pe Rasdaq divizia imobiliară a grupului Altex (Imagine: Adrian Cojocaru/Mediafax Foto)

Retragerea de la tranzacţionare se va realiza în urma iniţierii şi derulării de către acţionarul majoritar, Altex Impex, a unei oferte publice de cumpărare pentru retragerea acţionarilor minoritari, se arată într-un comunicat al Cometex transmis, marţi, pieţei Rasdaq.

Cometex nu precizează preţul oferit acţionarilor minoritari, stabilit în baza unui raport de evaluare aprobat de Altex Impex.

Compania are un capital social de 932.000 de lei, divizat în 373.133 de acţiuni cu o valoare nominală de 2,5 lei. Ostahie deţine prin Altex Impex 97% din titlurile Cometex.

Grupul cuprinde Altex Impex, care administrează reţelele comerciale Altex şi Media Galaxy, producătorul de echipamente IT Complet Electro Serv şi compania de credite de consum Credex.

Cel mai recent transfer cu acţiunile Cometex a fost realizat la 9 decembrie, când preţul a scăzut cu 5%, la 95de lei. La această cotaţie, firma are o capitalizare de 35,4 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici