Dăncilă: Au fost transferaţi banii pentru despăgubirea proprietarilor pe tronsonul 2 Craiova-Piteşti

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi, că săptămâna trecută a fost publicată lista imobilelor ce vor fi expropriate şi au fost transferaţi banii pntru despăgubirea proprietarilor pe tronsonul 2 al drumului expres Craiova-Piteşti.

193 afișări
Imaginea articolului Dăncilă: Au fost transferaţi banii pentru despăgubirea proprietarilor pe tronsonul 2 Craiova-Piteşti

Dăncilă: Au fost transferaţi banii pentru despăgubirea proprietarilor pe tronsonul 2 Craiova-Piteşti

”De asemenea, săptămâna trecută a fost publicată lista imobilelor ce vor fi expropriate şi au fost transferate sumele necesare pentru despăgubirea proprietarilor pe traseul tronsonului 2 al drumului expres Craiova-Piteşti, iar CNAIR a trimis clarificările necesare pentru contractul de supervizare a lucrărilor care se află în procedura de achiziţie publică. A fost transmisă în vederea validării şi documentaţia aferentă procedurii de atribuire a contractului de proiectare şi execuţie pentru tronsonul 4 de 31,88 km al acestui drum expres”, a declarat, joi, înainte de începerea şedinţei de Guvern, premierul Viorica Dăncilă.

Lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti, tronsoanele 1 şi 2, au început pe 22 mai. Drumul expres va traversa teritoriul localităţilor Craiova - Gherceşti - Pieleşti şi Robăneşti, valoarea obiectivului este de 72 de milioane de euro, lungimea este de 17 km.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici