Daniel Negreanu şi-a făcut public profitul obţinut din poker în ultimul deceniu. Câţi bani a câştigat în 2022

În a doua zi de Crăciun, Daniel Negreanu, 48 de ani, canadian cu origini româneşti, şi-a postat pe Twitter bilanţul financiar.

3763 afișări
Imaginea articolului Daniel Negreanu şi-a făcut public profitul obţinut din poker în ultimul deceniu. Câţi bani a câştigat în 2022

Daniel Negreanu şi-a făcut public profitul obţinut din poker în ultimul deceniu. Câţi bani a câştigat în 2022

Cunoscutul jucător de poker Daniel Negreanu îşi actualizează, în fiecare an, rezultatele într-un mod cât se poate de transparent. A făcut şi acum, pe 26 decembrie.

Într-un tweet, Negreanu menţionează: „Aceste cifre sunt strict rezultate şi nu includ schimburi, vânzări de acţiuni către fani, taxe şi cheltuieli”.

Totul este brut, aşadar. Acel profit de 1.625.545 de dolari provine din 107 evenimente. Anul nu a fost deloc rău, deoarece canadianul a câştigat cu aproape 1,6 milioane de dolari în plus datorită unui început bun de an cu PokerGO Tour, care i-a adus, la Las Vegas, în februarie, 350.000 de dolari şi, de asemenea, în martie 2022 - alţi 216.000 de dolari.

Concursul WSOP a fost destul de dezamăgitor pentru el, chiar dacă au sosit mulţi bani. Cel mai bun a fost locul 5 la Lucky 7s High Roller. Victoria de la turneul Super High Roller Bowl i-a îmbogăţit considerabil anul lui Daniel Negreanu.

Per total, satisfacţie financiară pentru Negreanu, când îşi publică statisticile din ultimii 10 ani: a avut un super 2013, un 2014 magic, apoi doi ani negativi, 2016 şi 2017, pentru a-şi reveni în 2018 şi în 2019, după care a urmat perioada marcată de Covid-19.

În 10 ani, Negreanu a avut un profit de 13,1 milioane de dolari, ceea ce înseamnă 1,5 milioane pe an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici