De ce vin italienii la noi să vândă giuvaeruri de milioane de euro şi cum arată bijuteriile ce nu pot fi fotografiate

Grandoare, clasicism şi rafinament. Acestea au fost ingredientele ultimei ediţii a evenimentului „Bijuterii italiene”, care a avut loc pe 14 si 15 iunie, într-un hotel de lux din Capitală. Adeptul clasicelor perle ori al elegantului aur alb, îndrăgostit iremediabil de diamante sau mai degrabă de pietrele semipreţioase, nu aveai cum să rămâi indiferent în faţa micilor piese de artă strălucitoare de milioane de euro, aflate în vitrinele expozanţilor italieni sau ţinute în secret ca să nu poată fi nici măcar fotografiate.

632 afișări
Imaginea articolului De ce vin italienii la noi să vândă giuvaeruri de milioane de euro şi cum arată bijuteriile ce nu pot fi fotografiate

De ce vin italienii la noi sa vanda giuvaeruri de milioane de euro si cum arata bijuteriile ce nu pot fi fotografiate (Imagine: www.incont.ro)

Forfota, lux şi zeci de standuri cu vitrine impecabil colorate şi ornate cu flori, fluturaşi sau pernuţe confecţionate din satin. Aşa a arătat ieri sala Atlas a hotelului Radisson din Bucuresti, unde 33 de producători din Peninsulă au fost prezenţi aici, timp de două zile.

Expozanţii veniţi din cele mai mari regiuni ale Italiei, cunoscute în special pentru producţia de bijuterii, şi anume Valenza (Piemont), Vicenza, Arezzo (Toscana), Milano şi Napoli, au prezentat distribuitorilor prezenţi pe piaţa românească, dar şi cumpărătorilor, bijuterii în valoare de peste două milioane de euro.
Citeşte mai multe despre piaţa bijuteriilor pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici