Dealer Volkswagen: Ne aşteptăm să vindem peste 10 unităţi Lamborghini şi Bentley în România, în 2014

Constructorul auto german Volkswagen ar putea comercializa anul viitor peste 10 maşini exclusiviste marca Lamborghini şi Bentley în România, faţă de 7 unităţi livrate în 2012 şi 8 unităţi în acest an, potrivit datelor comunicate de dealerul Exclusive Cars Vertriebs, cu sediul în Viena.

112 afișări
Imaginea articolului Dealer Volkswagen: Ne aşteptăm să vindem peste 10 unităţi Lamborghini şi Bentley în România, în 2014

Dealer Volkswagen: Ne aşteptăm să vindem peste 10 unităţi Lamborghini şi Bentley în România, în 2014 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Anul trecut au fost comercializate în România 3 Lamborghini şi 4 Bentley, iar în acest an au fost contractate 2 Lamborghini şi 6 Bentley, a declarat, joi, la o conferinţă de presă organizată la Bucureşti, Robert Engstler, managing director al dealerului de maşini exclusiviste ale concernului german.

Întrebat despre estimările pe 2014, el a spus că livrările din România ale celor două mărci de lux ar putea depăşi, cumulat, 10 unităţi.

"Sper ca vom avea nevoie de mai mult de degetele celor doua mâini pentru a le număra", a spus el.

Cea mai scumpă maşină din cele 8 vândute în acest an a fost un Lamborghini Aventador, cu un preţ de 280.000 euro, fără taxe, potrivit sursei citate.

Comparativ, vânzările din Austria ale celor două mărci se ridică la 75-80 de unităţi anual.

Maşinile Lamborghini şi Bentley sunt comercializate pe plan local de Porsche Inter Auto România. Compania a deschis în luna mai complexul auto Porsche Pipera, printr-o investiţie de 15 milioane de euro, acesta reunind pentru prima dată sub acelaşi acoperiş showroom-urile Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche şi Das Weltauto, dar şi ateliere de service pentru mărcile Audi, Bentley, Lamborghini şi Porsche.

Porsche Inter Auto România, care mai include alte patru centre auto, este parte a Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reţeaua globală de retail a holdingului Porsche, deţinut de Volkswagen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici