Dealerii Dacia, Renault şi Nissan vor vinde asigurări personalizate începând cu luna octobrie

Partenerii grupului Renault vor vinde asigurări personalizate începând cu luna octombrie, primul serviciu de acest fel din România, în urma unui asocieri de cobrokeraj dintre RCI Banque, compania de profil Marsh şi trei asigurători, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate parteneriatului.

186 afișări
Imaginea articolului Dealerii Dacia, Renault şi Nissan vor vinde asigurări personalizate începând cu luna octobrie

Dealerii Dacia, Renault şi Nissan vor vinde asigurări personalizate începând cu luna octobrie (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Este vorba de servicii de asigurare Casco şi RCA personalizate destinate celor care cumpără de la dealerii care vând mărcile Dacia, Renault şi Nissan. Cu alte cuvinte, la analiza dosarului se va ţine cont de criterii precum situaţia socială şi civilă a persoanei asigurate, vârsta, dar şi oraşul în care locuieşte. Astfel, pentru un Logan Ambiance, motor de 1,4 litri, pe benzină, deţinut de un barbat în vârstă de 40 de ani din Piteşti, care este căsătorit şi are şi un copil, asigurarea va costa 293 de euro pe an. Este primul serviciu de acest fel din România", a precizat sursa citată.

Un client de 20 de ani care cumpără o maşină sport va plăti o asigurare mult mai scumpă.

Distribuţia serviciilor de asigurare se va face prin reţeaua de dealeri Dacia Renault şi Nissan, iar clienţii vor putea încheia poliţe RCA şi Casco, acestea din urmă fiind disponibile în două variante, Gold şi Silver.

Brokerul de asigurări Marsh România face parte din grupul american Marsh&McLennan Companies, cu peste 54.000 de angajaţi şi venituri anuale de peste 11 miliarde de dolari.

RCI Banque (Renault Credit International Banque) este prezentă în România prin diviziile RCI Leasing România IFN, RCI Finanţare România şi RCI Broker de Asigurare.

În prezent, Automobile Dacia are un parteneriat de servicii de asigurări cu firmele Omniasig şi Asirom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici