Delta Air Lines şi Air France vor opera o cursă directă Bucureşti-New York

Companiile Delta Air Lines şi Air France KLM vor opera din 2 iunie, o cursă directă de la Bucureşti la New York, cu o frecvenţă de patru zboruri pe săptămână.

78 afișări
Imaginea articolului Delta Air Lines şi Air France vor opera o cursă directă Bucureşti-New York

Delta Air Lines şi Air France vor opera o cursă directă Bucureşti-New York

Cursa Bucureşti-New York a fost operată doar de Delta Air Lines până în toamna anului trecut, când a fost sistată.

"Combinarea operaţiunile noastre din România cu cele de la Air France şi KLM oferă avantaje clare pentru clienţii noştri din punct de vedere al reţelei, programului şi conexiunilor îmbunătăţite (...). Delta Air Lines, împreună cu Air France şi KLM, va oferi cea mai puternică reţea către Statele Unite din România", a declarat directorul de vânzări al Delta România, Corina Enciu.

Aeronavele vor decola de pe aeroportul Henri Coandă Otopeni la ora 12:20 pm şi vor ateriza pe JFK New York la ora 4:05 pm, ora locală.

De la New York, pasagerii au conexiuni pentru mai mult de 40 de destinaţii în Statele Unite, Canada, America Latină şi Caraibe.

"Pentru consolidarea operaţiunilor Delta din România şi parte a procesului aflat în curs de desfăşurare privind acordul de joint-venture dintre Delta şi Air France, reprezentare comercială a Delta Air Lines din România va tranzita către Air France-KLM, începând cu 1 februarie", se mai precizează în comunicatul de presă.

Delta Air Lines oferă zboruri pentru mai mult de 376 destinaţii din întreaga lume în 66 de ţări şi înregistrează mai mult de 170 de milioane de pasageri în fiecare an.

Operatorul Air France KLM are curse către 248 de destinaţii şi o flotă de 623 de aeronave. Compania a înregistrat în perioada 2007-2008 venituri totale de 24,1 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici