Descoperă Spiritul Sportiv Românesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive deschis în Băneasa Shopping City, care aminteşte de vestiarul unei echipe de fotbal - Advertorial

BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive, s-a deschis în Băneasa Shopping City, Galeria Feeria, pentru pasionaţii sportului. Deschiderea magazinului, care a avut loc pe data de 9 martie, a adunat în acelaşi loc amatori ai sportului, dar şi sportivi profesionişti.

82 afișări
Imaginea articolului Descoperă Spiritul Sportiv Românesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive deschis în Băneasa Shopping City, care aminteşte de vestiarul unei echipe de fotbal - Advertorial

Descoperă Spiritul Sportiv Românesc la BITOLIA SPORT, magazinul de echipamente sportive deschis în Băneasa Shopping City, care aminteşte de vestiarul unei echipe de fotbal - Advertorial

Amenajat într-un stil ce aminteşte de fotbalul profesionist, magazinul le oferă posibilitatea pasionaţilor  sportului să păşească într-un vestiar al unei echipe de fotbal.

„Noi l-am gândit ca un concept store, acesta este imaginea unui vestiar de fotbal, cu posturile în care stau jucătorii, iar cabina de probă este o cabină de duş pentru că suntem într-un vestiar! BITOLIA SPORT este o experienţă”, a spus Oana Badea, proprietara BITOLIA SPORT, la deschiderea oficială a magazinului fizic.



BITOLIA SPORT are o gamă variată de îmbrăcăminte şi accesorii premium, fabricate în România, destinate sportivilor profesionişti, dar şi iubitorilor sportului. Businessul a deschis primul său magazin fizic pentru a replica succesul vânzărilor din online şi în offline.
„Acesta este primul nostru magazin într-un mall din Bucureşti, noi am avut prezenţă până acum în online. Fanii echipei naţionale şi fanii echipei Dinamo au ocazia să vină să vadă fizic produsele noastre. După succesul pe care l-am înregistrat în vânzările online, ne-am gândit că este timpul să fie şi în offline. Noi sperăm să avem şi alte magazine, dar deocamdată ne uităm la acest prim magazin, încercăm îl aducem la cote înalte, iar apoi vom dori să creştem”, a mai spus Oana Badea.

BITOLIA SPORT, singurul producător autorizat de ACS FC Dinamo Bucureşti, pune la dispoziţie atât în magazinul fizic, cât şi în online, echipamentele necesare practicării sporturilor pentru profesionişti şi amatori. Pe lângă echipamentele destinate sportivilor de performanţă, BITOLIA SPORT ofera şi o gamă de produse sportive pentru cei care preferă acest stil vestimentar sau care sunt iubitori ai sportului. BITOLIA SPORT oferă clienţilor diferite categorii de produse de calitate superioară cu Romania, Dinamo, precum si produse complementare BITOLIA SPORT: tricouri, treninguri, pantaloni, geci, si diferite accesorii, toate concepute pentru susţinerea echipei favorite.

BITOLIA SPORT îşi va diversifica constant gama de produse, astfel că pasionaţii sportului vor putea găsi la fiecare două săptămâni haine şi accesorii noi în magazinul din Băneasa Shopping City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici