Deutsche Bank va intra pe piaţa românească, nu are în plan achiziţii

Deutsche Bank, cea mai mare instituţie de credit germană, va intra pe piaţa românească, fără a avea în plan achiziţii, a declarat luni directorul pentru Germania al companiei, Juergen Fitschen.

14 afișări
Imaginea articolului Deutsche Bank va intra pe piaţa românească, nu are în plan achiziţii

Deutsche Bank va intra pe piaţa românească, nu are în plan achiziţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialul a mai afirmat că anticipează dificultăţi în prima jumătate a anului viitor legate de pierderile generate în industria bancară globală de creditele neperformante.

Fitschen nu previzionează defaulturi severe pe credit în portofoliul Deutsche Bank.

Grupul german estimează un profit net de 1,4 miliarde euro pentru trimestrul al treilea din acest an, potrivit datelor preliminare anunţate săptămâna trecută, faţă de nivelul de 414 milioane euro înregistrat în perioada similară a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici