Dezbatere pe tema accesării fondurilor europene, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie

Camera de Comerţ şi Industrie a României organizează, miercuri, conferinţa cu tema "Depăşirea impasului în accesarea fondurilor europene - Probleme şi soluţiii", din seria de conferinţe "Together for your business".

160 afișări

Conferinţa are loc la Palatul Camerei de Comerţ, de la ora 10.00.

Potrivit organizatorilor, aceasta se doreşte a fi o platformă de analiză a gradului de absorbţie a fondurilor europene de către România, prin care să fie aduse în atenţia mediului de afaceri exemple concrete de accesare şi folosire cu succes a pârghiilor de finanţare europeană, beneficiind în acest scop şi de sprijinul Ambasadei Austriei şi al Ambasadei Poloniei la Bucureşti. Parteneri sunt instituţii bancare (CEC Bank, Volksbank, BCR, Unicredit Ţiriac Bank) şi de consultanţă pe fonduri europene (ACRAFE, AMCOR) din România .

Fiecare panel va fi urmat de o sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici