Dezvoltator proiect rezidenţial Stejarii: Clubul de agrement La Stejarii este diferit şi independent

Reprezentanţii firmei Masterage România, dezvoltatorul complexului rezidenţial Stejarii, precizează că acesta este un proiect diferit şi independent de Clubul de agrement "La Stejarii" (Stejarii Country Club), cele două fiind operate de către entităţi juridice separate.

849 afișări
Imaginea articolului Dezvoltator proiect rezidenţial Stejarii: Clubul de agrement La Stejarii este diferit şi independent

Dezvoltator proiect rezidenţial Stejarii: Clubul de agrement La Stejarii este diferit şi independent (Imagine: www.stejarii.ro)

Poziţia firmei vine în contextul subiectelor apărute în presă privind plângerea formulată împotriva Elenei Udrea referitoare la folosirea fondurilor europene pentru construcţia clubului de agrement "La Stejarii" (Stejarii Country Club).

"Cu referire la informaţiile vehiculate în presă începând cu data de 16 februarie 2015, SC Masterange România SRL, compania dezvoltatoare a Proiectului Rezidenţial Stejarii, consideră necesară clarificarea următoarelor aspecte: Proiectul Rezidenţial Stejarii este un proiect diferit şi independent de Clubul de agrement «La Stejarii» (Stejarii Country Club), cele două fiind operate de către entităţi juridice diferite. Proiectul Rezidenţial Stejarii a fost realizat integral cu capital privat, fără accesare de fonduri europene, iar scopul acestuia este unul pur comercial. Construcţia Proiectului Rezidenţial Stejarii a fost demarată în anul 2008 şi finalizată în 2010, drept urmare nu poate fi subiectul unui contract de acordare de fonduri europene semnat în anul 2011. SC Masterange România SRL nu a avut şi nu are în operare sau în dezvoltare niciun hotel sau complex de agrement", se arată într-un comunicat al companiei.

În acest sens, firma Masterange România solicită reprezentanţilor mass-media informarea corectă a publicului în privinţa activităţii sale şi a neimplicării sale în accesarea unor fonduri europene.

Proiectul rezidenţial Stejarii îşi desfăşoară activitatea comercială începând din anul 2010 şi include 8 clădiri cu 285 de apartamente, toate destinate închirierii.

Atât proiectul rezidenţial, cât şi clubul de agrement au fost dezvoltate de către omul de afaceri Ion Ţiriac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici