Dieselgate: Volgswagen nu a oferit încă daune tuturor cumpărătorilor. Ce stratagemă folosesc nemţii

  • Şoferii care au cumpărat un autovehicul dotat cu un dispozitiv de manipulare a testelor de emisii ar fi trebuit să primească de la Volkswagen daune
  • La cinci ani după izbucnirea scandalului Dieselgate, sunt în continuare dispute pe această temă
  • Constructorul german refuză în continuare să discute sau să negocieze în orice altă ţară în afara Germaniei
552 afișări
Imaginea articolului Dieselgate: Volgswagen nu a oferit încă daune tuturor cumpărătorilor. Ce stratagemă folosesc nemţii

Şoferii care au cumpărat un autovehicul dotat cu un dispozitiv de manipulare a testelor de emisii  ar fi trebuit să primească de la Volkswagen daune dar acest lucru nu s-a întâmplat cu toţi.

Volkswagen nu a oferit încă daune şoferilor care au cumpărat un autovehicul dotat cu un dispozitiv de manipulare a testelor de emisii.

La cinci ani după izbucnirea scandalului Dieselgate, sunt în continuare dispute pe această temă, clienţii cerându-şi drepturile.

Constructorul german refuză în continuare să discute sau să negocieze în orice altă ţară în afara  Germaniei, unde o nouă lege face posibile acţiunile colective.

Citiţi mai multe pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici