Din faţă smartphone, din spate tabletă. Galaxy Fold, primul dispozitiv cu ecran pliabil, lansat de Samsung - FOTO, VIDEO

Samsung Electronics a prezentat miercuri seara Galaxy Fold, un dispozitiv pliabil, care deschide o nouă categorie de telefoane mobile, alături de modelul Galaxy S10 şi o serie de accesorii.

2363 afișări
Imaginea articolului Din faţă smartphone, din spate tabletă. Galaxy Fold, primul dispozitiv cu ecran pliabil, lansat de Samsung - FOTO, VIDEO

Din faţă smartphone, din spate tabletă. Galaxy Fold, primul dispozitiv cu ecran pliabil, a fost lansat de Samsung

Galaxy Fold este echipat cu un ecran de 7 inci care se pliază într-un dispozitiv compact.

Samsung a inventat un nou strat de polimeri şi a creat un display cu aproximativ 50% mai subţire decât ecranul obişnuit pentru smartphone-uri. Dispozitivul se deschide ca o carte şi se închide compact printr-o singură mişcare. Pentru a realiza acest lucru, Samsung a proiectat o balama sofisticată cu mai multe trepte de interblocare. Acest sistem este ascuns, pentru ca telefonul să îşi menţină designul.

Dispozitivul permite deschiderea simultană a până la trei aplicaţii.

Samsung a colaborat cu Google şi cu comunitatea de dezvoltatori Android pentru a se asigura că aplicaţii– precum Facebook, WhatsApp şi YouTube – pot fi accesate şi de pe Galaxy Fold.

Galaxy Fold este echipat cu un chipset AP de înaltă performanţă, 12 GB de memorie RAM, un sistem dual de baterii cu o capacitate nominală de 4.275mAh şi camere foto cu 6 lentile – trei în spate, două în interior şi una în lateral.

Galaxy Fold va fi disponibil în LTE, dar şi în 5G începând cu al doilea trimestru al anului 2019.

Galaxy S10 este livrat în patru variante şi dispune de ecran dinamic AMOLED, de scaner de amprente cu ultrasunete încorporat în ecran, un obiectiv Ultra-Wide cu un câmp vizual de 123 de grade, similar ochiului uman, fiind şi primul smartphone 5G lansat de Samsung.

Samsung prezentat şi gama de accesorii care cuprinde Galaxy Watch Active, Galaxy Fit şi căştile Galaxy Buds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici