Directorul de dezvoltare al CEZ România, numit consilier pe energie al ministrului Economiei

Directorul de dezvoltare al CEZ România, Doru Voicu, a fost numit consilier pe energie al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din piaţa de energie.

202 afișări
Imaginea articolului Directorul de dezvoltare al CEZ România, numit consilier pe energie al ministrului Economiei

Directorul de dezvoltare al CEZ România, numit consilier pe energie al ministrului Economiei (Imagine: www.cez.ro)

Informaţia plecării din companie a lui Voicu a fost confirmată de CEZ, printr-un comunicat.

"După cinci ani de activitate în cadrul Grupului CEZ Romania, Doru Voicu părăseşte poziţia de director de dezvoltare a afacerii şi se îndreaptă spre alte oportunităţi din piaţă", se arată într-un comunicat al CEZ România.

Voicu lucrează în cadrul grupului CEZ în România din 2005, când grupul ceh de utilităţi CEZ a intrat pe piaţa distribuţiei şi furnizării de electricitate, prin achiziţia companiei Electric Oltenia. Anterior, el a fost şeful direcţiei Privatizare din Electrica.

El va fi înlocuit în cadrul CEZ de Juan Saez Palacios, venit de la compania spaniolă GrupoRaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici