Directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii, înlocuit din funcţie

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, l-a numit în funcţia de director general al Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) pe Emil Sabo, cu experienţă în sectorul telecomunicaţiilor şi industrie, în locul lui Vilmos Lukacs.

274 afișări
Imaginea articolului Directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii, înlocuit din funcţie

Directorul general al Companiei Naţionale de Investiţii, înlocuit din funcţie

Emil Sabo a fost numit în funcţia de director general al CNI la 19 ianuarie, potrivit datelor instituţiei.

Noul director general al CNI provine din mediul privat şi şi-a desfăşurat activitatea în sectorul telecomunicaţii şi industrie, conform sursei citate.

"Vă comunicăm că, până la data de 27 ianuarie, la nivelul conducerii CNI, nu a avut loc nici o altă înlocuire din funcţie", mai precizează reprezentanţii instituţiei.

CNI se află, alături de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), sub autoritatea Ministerului Dezvoltării.

Printre programele derulate de CNI se numără construcţia de săli de sport, bazine de înot sau lucrări pentru reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici