Disney+, la un an după lansare: Românii adoră Anatomia lui Grey, Star Wars şi Avatar

Primul an al platformei Disney+ de la lansarea sa într-o ţară grav afectată de inflaţie şi cu un război la graniţă a fost dificil, dar s-a acomodat repede. Până în prezent sunt 150,000 de abonaţi în România.

505 afișări
Imaginea articolului Disney+, la un an după lansare: Românii adoră Anatomia lui Grey, Star Wars şi Avatar

Disney+

„Avatar: The Way of Water” a urcat pe primul loc, urmat de filmul „Prey” şi „ Black Panther: Wakanda Forever", "Doctor Strange în Multiversul Nebuniei" şi "Thor- Iubire şi tunere". 

Franciza "Războiul Stelelor" a fost printre preferinţele spectatorilor români, serialele „The Mandalorian” , "Obi-Wan Kenobi" şi  „Andor” fiind în top 10 cele mai urmărite seriale de pe platformă.

La capitolul seriale, "Anatomia lui Grey" s-a situat pe primul loc, urmat de "The Walking Dead". "She-Hulk", probabil unul dintre cele mai criticate seriale de pe Disney+ pe mapamondul internaţional, s-a clasat, în mod uimitor, pe locul 8 în topul preferinţelor românilor. 

Familia Simpsons este pe locul 10, ceea ce înseamnă că românii încă iubesc seriale de comedie în familie.

Datele sunt oferite de JustWatch, cel mai mare ghid internaţional de streaming, cu 35 de milioane de utilizatori din 139 de ţări. 

Potrivit unor statistici, în România sunt 150,000 de abonaţi la serviciul de streaming lansat de Walt Disney. 

Sursa - JustWatch 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici