Drepturile de preferinţă emise de Norofert intră la tranzacţionare la bursă

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că luni, 22 februarie, intră la tranzacţionare drepturile de preferinţă emise de Norofert (NRF) în cadrul unei majorări a capitalului social aprobata prin hotărârea AGEA din noiembrie anul trecut.

1003 afișări
Imaginea articolului Drepturile de preferinţă emise de Norofert intră la tranzacţionare la bursă

Sursa foto: Mediafaxfoto

Un număr de 8.023.940 drepturi de preferinţă (simbol bursier – NRFR01, ISIN - ROGUOC7YN3D4) vor putea fi tranzacţionate în perioada 22 februarie – 5 martie 2021, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al BVB.

Drepturile de preferinţă au fost emise în cadrul unei majorări a capitalului social prin emiterea unui număr de 550.000 de acţiuni ordinare, oferite spre subscriere la un preţ de 13,1161 lei/acţiune, care include valoarea nominală de 0,4 lei/acţiune şi primă de emisiune de 12,7161 lei/acţiune.

Ulterior perioadei de tranzacţionare, deţinătorii de drepturi NRFR01 vor putea subscrie acţiuni noi în cadrul Etapei 1 a majorării, între 12 martie – 11 aprilie 2021. Pentru subscrierea unei acţiuni noi în cadrul majorării sunt necesare 14,58898 drepturi de preferinţă NRFR01.

Daca la închiderea primei etape vor rămâne acţiuni nesubscrise, acestea vor fi oferite către un număr de maximum 149 de investitori în cadrul unui plasament privat, la un preţ mai mare decât preţul ofertei. Plasamentul privat se vă derula în perioada 14 – 27 aprilie 2021, cu posibilitatea închiderii anticipate.

Goldring este Consultantul Autorizat care a asistat Norofert la întocmirea Prospectului UE pentru creştere aferent majorării capitalului social prin aport în numerar. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici