Duster va aduce venituri de 1 mld. euro la Dacia pe an

Duster, cel mai mediatizat model din istoria Dacia, companie care anul trecut a deţinut peste 10% din exporturile României, va aduce venituri de până la un miliard de euro constructorului autohton in 2010. Producţia SUV-ului va depăşi pragul de 60.000 de unităţi în acest an. Unul din patru modele Dacia care vor ieşi în acest an pe poarta uzinei de la Mioveni va fi un SUV, potrivit "Ziarului Financiar".

48 afișări
Imaginea articolului Duster va aduce venituri de 1 mld. euro la Dacia pe an

Duster va aduce venituri de 1 mld. euro la Dacia pe an (Imagine: Dacia)

Dacă în 2004 despre Logan se ştia doar că va fi un automobil low-cost, Duster, primul SUV 4x4 low-cost, este aşteptat de clienţi încă din 2008, interval în care Dacia a prezentat inclusiv un concept pe bază al SUV-ului în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul trecut.

Citeşte mai multe despre aşteptările francezilor de la Renault în privinţa Dacia Duster pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici