Economic Exclusiv: Cresc sume trimise din România către Orientul Îndepărtat

Sumele care sunt trimise din România în alte ţări au început să se majoreze, semn că economia creşte, iar companiile angajează cetăţeni străini, în special din Orientul Îndepărtat, a declarat, pentru MEDIAFAX, Massimo Canovi, Head of Southern Europe, MoneyGram.

1817 afișări
Imaginea articolului Economic Exclusiv: Cresc sume trimise din România către Orientul Îndepărtat

Exclusiv: Massimo Canovi, MoneyGram: Cresc sume trimise din România către Orientul Îndepărtat

“Sumele trimise din România către alte zone ale lumii au crescut simţitor. O explicaţie poate fi aceea că unii români trăiesc acum peste hotare şi trimit bani în străinătate pentru a putea trăi în ţările respective înainte să se întoarcă acasă sau că firmele au început să angajaze în România cetăţeni străini. Economia românească a început să crească şi a început să se importe forţă de muncă din alte ţări. Este un semn foarte bun pentru România. Interesant este cu sume importante sunt trimise în Orientul Îndepărtat, ceea cear putea însemna că în România lucrează cetăţeni din această zonă, care trimit bani acasă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Massimo Canovi, Head of Southern Europe, MoneyGram, prezent luni la conferinţa Future Banking, organizată de Wall-Street.ro.

Acesta a spus însă că, deşi valoarea sumelor transmise din România peste hotare este în creştere, aceasta nu reprezintă decât o mică parte din totalul sumelor care intră în România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici