Ediţia din iulie a suplimentului ZF După Afaceri Premium, dedicat industriei auto de lux

Ediţia din luna iulie a suplimentului lunar După Afaceri Premium al Ziarului Financiar, care apare pe piaţă vineri, se concentrează pe industria auto de lux, prezentând recenzii detaliate ale unor mărci reprezentative pentru diferite segmente- eco, de teren, de oraş, viteză, potrivit unui comunicat.

137 afișări
Imaginea articolului Ediţia din iulie a suplimentului ZF După Afaceri Premium, dedicat industriei auto de lux

Ediţia din iulie a suplimentului ZF După Afaceri Premium, dedicat industriei auto de lux

Conţinutul celor 47 de pagini ale numărului pe luna iulie al suplimentului ZF După Afaceri Premium se concentrează pe industria auto de lux, iar în paginile secţiunii "auto special" se află toate informaţiile despre cele mai "furioase" sau elegante maşini.

Tot în această ediţie specială, antreprenorul care a adus brandul Hugo Boss în România vorbeşte despre stilul său de viaţă.

Ediţia a 40-a a suplimentului După Afaceri Premium propune cititorilor săi una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă, ultimele noutăţi din domeniul gadget-urilor, idei de vestimentaţie business, semnalări ale celor mai rafinate esenţe, locurile cele mai aplaudate pentru întâlnirile de afaceri, interviuri şi portrete ale managerilor români care dezvăluie din secretele unui stil de viaţă privilegiat.

ZF, brandul de referinţă al pieţei de business româneşti, îşi revendică poziţia de cel mai puternic ziar de business din România prin credibilitate, prospeţime şi exclusivitate a informaţiilor, adecvare pe target, tratare în adâncime a temelor de business. ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie prin ştiri, analize şi articole de opinie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici