Electromontaj Bucureşti a disponibilizat 2,5% din salariaţi

Electromontaj a disponibilizat în ianuarie şi februarie circa 40 de salariaţi, respectiv 2,5% din total, proces care va continua şi se va concetra pe lucrări în străinătate, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, Mihai Otto Valeriu, directorul general şi preşedinte companiei.

1192 afișări
Imaginea articolului Electromontaj Bucureşti a disponibilizat 2,5% din salariaţi

Electromontaj Bucureşti a disponibilizat 2,5% din salariaţi

"Am disponibilizat între 15 şi 20 de angajaţi pe lună, de la sucursale, care au planuri separate de producţie. Acest proces va continua în şi perioada imediat următoare. Au fost disponibilizaţi în general cei care nu au vrut să plece în străinătate, unde avem lucrări, sau la alte sucursale", a spus Valeriu.

Electromontaj realizează lucrări de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii şi avea 1.600 de salariaţi.

Valeriu nu a precizat câţi angajaţi vor mai părăsi compania, dar a adăugat că numărul de contracte a scăzut şi că o perioadă dificilă va fi înregistrată în semestrul al doilea al anului.

"Cel mai mult ne îngrijorează întregul semestru al doilea. Nu prea avem perspective de multe lucrări", a adăugat el.

Valeriu a declarat, în luna decembrie a anului trecut, că Electromontaj a câştigat pentru 2009 câteva licitaţii pentru lucrări în Emiratele Arabe, Cipru şi Iordania.

Compania prognozează că va înregistra în 2009 o cifră de afaceri de 200 de milioane de lei, cu 25% sub valoarea estimată pentru 2008, de 250 milioane lei.

Întrebat dacă acţionarii Electromontaj au primit oferte de vânzare a companiei, Valeriu a răspuns afirmativ, dar a adăugat că acţionarii nu intenţionează să vândă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici