Elena Udrea vrea cât mai multe cazinouri pe litoral

Ministrul Turismului, Elena Udrea, vrea să sprijine turismul de pe litoral prin aducerea în staţiunile de la Marea Neagră a cât mai multor cazinouri, care ar putea fi atrase prin acordarea de facilităţi fiscale.

59 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea vrea cât mai multe cazinouri pe litoral

Elena Udrea vrea cât mai multe cazinouri pe litoral

"Vrem să aducem cazinourile pe litoral. Trebuie să vorbesc cu Ministerul de Finanţe şi să le creăm nişte facilităţi fiscale, astfel încât să-i putem atrage", a declarat, marţi, la Madrid, Elena Udrea, care va participa la Târgul Internaţional de Turism din capitala Spaniei.

Ea a spus că deschiderea unor noi cazinouri pe litoral va însemna o atracţie în plus, pentru o nouă gamă de turişti.

Totodată, Udrea va încerca să convingă şi o serie de spa-uri (centre de înfrumuseţare şi tratament) să vină pe litoral.

"În plus, vrem să-i determinăm pe hotelieri, cu toate pârghiile, pentru că nu-i putem obliga, să dea drumul turismului şi să-şi deschidă hotelurile de Paşte, şi să le închidă cât mai târziu", a spus ministrul Turismului.

Pentru a umple locurile goale din hotelurile de la mare, în capetele de sezon, Udrea va promova o serie de proiecte pentru tineri, care să vină în acele perioade în staţiunile de la malul Mării Negre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici