eMAG vrea să deschidă încă două showroom-uri în acest an

Retailerul online de produse IT&C şi electronice eMAG vrea să deschidă până la sfârşitul anului două showroom-uri noi, primul dintre acestea urmând să fie amplasat în Constanţa, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, directorul de marketing al companiei, Radu Apostolescu.

567 afișări
Imaginea articolului eMAG vrea să deschidă încă două showroom-uri în acest an

eMAG vrea să deschidă încă două showroom-uri în acest an (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

"Primul dintre noile showroom-uri, care va fi deschis la începutul lunii septembrie, va fi amplasat în centrul Constanţei şi va avea o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, iar investiţia se va ridica la 50-60.000 de euro", a spus Apostolescu.

Pentru cel de-al doilea nu a fost stabilit încă amplasamentul, a precizat directorul de marketing al eMAG.

În aprilie compania a deschis o unitate la Timişoara, ajungând astfel la cinci showroom-uri. Celelalte patru sunt localizate în Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Ploieşti.

Compania are ca obiectiv, pentru acest an, o cifră de afaceri de 100 de milioane euro, în creştere cu 56% faţă de 2009, când a avut afaceri de 64 milioane de euro.

eMAG a înregistrat în primul semestru o creştere a afacerilor de 64% faţă de aceeaşi perioadă din 2009, la 41 milioane euro, datorită extinderii reţelei de showroom-uri din ţară, dezvoltării portofoliului de produse şi lansării de noi servicii.

Acţionarul majoritar al companiei este Asesoft Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici