Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a tineretului PDL, de la Eforie Nord, că acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România şi a prezentat mai multe argumente în acest sens, printre care cota unică de impozitare de 16 la sută şi neimpozitarea profitului reinvestit.

523 afișări
Imaginea articolului Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România

Emil Boc: Acesta este cel mai bun moment pentru a investi în România (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Mesajul meu rămâne în continuare acelaşi: este cel mai bun moment pentru a investi în ţara noastră. Câteva argumente sunt de luat în seamă: cota unică de impozitare de 16 la sută extrem de atractivă pentru investitori, neimpozitarea profitului reinvestit, noul Cod al Muncii ce permite o mai mare flexibilizare a pieţei forţei de muncă, ajutoare de stat pentru firmele care investesc serios în România şi creează locuri de muncă", a declarat Boc, sâmbătă, la şcoala de vară a PDL.

El a mai spus că printre alte argumente în favoarea investiţiilor în ţara noastră se află şi legea educaţiei care pune accent pe competenţă şi legea parteneriatului public-privat.

"De asememea, faptul că avem o nouă lege a educaţiei ce pune accent pe formare de competenţă şi mai puţin pe acumulare de informaţii e un stimulent pentru pregătirea şi în viitor a unei forţe de muncă bine pregătită în toate domeniile. Legea nouă a parteneriatului public-privat este un nou motor al dezvoltării economice a ţării şi atragerii de investiţii străine. Sunt o grămadă de proiecte prezentate public pentru implementare în regim public-privat", a mai explicat Boc.

Premierul Emil Boc a participat, sâmbătă, la Şcoala de vară a tineretului democrat-liberal, care a început, joi, la Eforie Nord şi ale cărei lucrările se vor încheia duminică.

Până acum, printre liderii PDL prezenţi la manifestare s-au aflat Elena Udrea, Roberta Anastase, Traian Igaş, Ioan Oltean.

Potrivit unor surse politice, duminică dimineaţă, este aşteptat să sosească la manifestare şi preşedintele Traian Băsescu, deşi organizatorii nu au anunţat că l-ar fi invitat şi pe şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici