Eşec al negocierilor între Gazprom şi Ucraina pe tema rambursării datoriei Kievului

Compania rusă Gazprom şi Ucraina nu au reuşit să ajungă la un acord privind rambursarea datoriei ucrainene, dar negocierile vor continua, a anunţat joi Gazprom, citată de agenţiile de presă ruse, în timp ce premierul ucrainean Iulia Timoşenko se află în vizită la Moscova.

1 afișare
Imaginea articolului Eşec al negocierilor între Gazprom şi Ucraina pe tema rambursării datoriei Kievului

Eşec al negocierilor între Gazprom şi Ucraina pe tema rambursării datoriei Kievului

"Întâlnirea s-a încheiat. Negocierile vor continua", a declarat purtătorul de cuvânt al Gazprom, Serghei Kuprianov, după o întâlnire între premierul ucrainean şi Aleksei Miller, directorul companiei.

Preşedinţii rus şi ucrainean, Vladimir Putin şi Viktor Iuşcenko, au declarat la 12 februarie că au încheiat un acord de principiu pentru a preveni o nouă criză între ţările lor, dar acest acord întârzie în a fi semnat.

Iulia Timoşenko se află încă de miercuri la Moscova, pentru a finaliza acordul şi pentru a rezolva spinoasa problemă a rambursării datoriei cerută de Gazprom Ucrainei, în valoare de 1,5 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici